Nici un turist nu ar trebui sa rateze Tara Galilor, aceasta tara intampinandu-va cu niste peisaje spectaculoase, dar si cu castele medievale, precum si o limba foarte greu de pronuntat.

Atunci cand mergeti in Tara Galilor, veti avea imrpesia ca ati parasit Anglia pentru ca limba galeza difera destul de mult de limba pe care o intalnim in Regatul Unit.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti cand ajungeti aici este sa va plimbati prin Snowdonia National Park si sa admirati peisajele unice. Nu aveti nevoie decat de o masina pentru a admira aceste peisaje cu adevarat speciale.

Drumurile inguste si poienile intinse cu numeroase oi pufoase va vor face sa va simtiti ca si cand ati patruns intr-o lume de poveste. Va puteti opri la poalele muntelui Tryfan si sa va continuati drumul catre vest pe valea Nant Francon.

Un alt lucru pe care il puteti face este sa va urcati pe varful Snowdon. Acesta este situat la atitudinea de 1085 de metri. Urmand acest traseu, nu va veti plictisi nici macar o secunda, in special daca varful este acoperit de gheata.

Va puteti pierde printre casele colorate din Portmeirion. Se pare ca Sir Clough Williamns-Ellis s-a gandit sa aiba propriul sau loc italian in Marea Britanie, de aceea a amenajat aceasta zona ca si cand ar fi facut parte din Italia. Aici veti avea parte de o multime de trasee prin padure, dar si de o plimbare pe malul marii.

Aerul proaspat si plimbarea prin natura va va ajuta sa va bucurati foarte mult. Castelul din Caernarfon nu ar trebui ratat, acesta fiind locul unde a fost investit Printul de Wales. Constructia acestui castel a inceput in secolul al XIII-lea de catre regele Eduard.

Aici va puteti da check-in in oraselul cu cel mai lung nume din Europa. Desi va puteti da un check-in aici, nu sunt prea multe lucruri pe care le puteti face in zona. Puteti insa sa faceti cateva poze de care sa va amintiti cu drag.

Orasele de la malul marii sunt niste obiective pe care le puteti avea in vedere. Casele frumos aliniate de-a lungul tarmului va vor oferi niste privelisti cu adevart speciale. Veti putea da din cand in cand chiar si peste un castel.

Chiar si orasele din munti sunt atractive, de aceea puteti vedea niste poduri, dar si orase pitoresti peste rauri grabite. Un astfel de exemplu este Llanrwst.