Unde se putea descurca cel mai bine Dwayne Johnoson in afara unui film de actiune? Va raspund eu, nicaieri, pentru ca aceste actor se pricepe de minune sa joace roluri de batausi, luptatori, soldati si lucruri de genul acesta.

Doar ca de aceasta data, ne suprinde si cu ceva comedie la inceputul si sfarsitul filmului, primul moment in care ne dam seama de acest lucru, este cel in care aflam locatia in care lucreaza, mai exact o gradina zoological, ca si ingrijitor.

Destul de amuzant acest rol pentru o persoana de inaltimea si putem spune si latimea lui Dwayne , dar acest lucru nu l-a dat inapoi cu nimic pe actor, deoarece in scurt timp isi reia misiunea generala de salvare a Pamantului si porneste in cautarea amicului sau blanos.

Amic blanos, ce dragut suna aceste cuvinte folosite pentru descrierea unei gorile cu mici probleme de crestera, acest prieten al lui Dwayne pe care l-a crescut inca din copilarie suferind de o mutatie genetica destul de severa.

Dar se pare ca George nu este singurul animal care sufera din cauza acestei mutatii, pe langa el se mai alfla si un lup si un crocodile, pana acum pare destul de palpitant, dar actiunea interesanta incepea de abia aici, cand aceste trei creature incep distrugerea unui oras intreg facand fata armatei fara problem.

Totul decurgand “bine” pentru cele 3 animalute pana in momentul in care isi face aparitia The Rock, cela este momentul in care George realizeaza ce se intampla si revine alaturi de cel care l-a crescut inca de cand era un pui si face tot posibilul sa il ajuta in rezolvarea problemei.

Care orice film de actiune calitativ de pe net, nu putea lipsii lupta finala castigate de bine si normal ca nici de aceasta data nu se face exceptie de la regula, vom vedea cum ultima lupta se da intre aligator si George, la final succesul venind de partea celor doi prieteni.

Si cum mai sus am precizat ca acest film are parte si de momente de comedie, cei de la Warner Bross s-au hotarat sa ne puna un zambet pe buze prin intermediul lui George la sfarsit filmului, dar nu va voi spune despre ce este vorba, ci va indemn sa vedeti filmul pentru ca sigur nu veti regreta si incercati sa rezistati pana la final pentru a vedea toate fazele amuzante.